&












Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Tolong!
Monday, 22 May 2017 | 02:06 | 0 BlackWhite
Yow wasup.

Sebenarnya banyak je benda yang aku tulis, tapi dalam page yang berbeza. Tapi semuanya tergendala.

Tiap kali aku tulis untuk satu page, mesti ada nada-nada;

"Tolong boleh?"
"Tolong basuh pinggan".

"Tolong jaga kan budak kecik dua orang tu."

"Tolong jadi driver jap."

Tolong itu....... Tolong ini........

Tolongggg.....

Maka selepas pertolongan itu lah aku lupa untuk sambung ayat-ayat seterusnya.

Okay, tu jelah nak tulis. Kalau panjang-panjang kang ada orang mintak tolong. Hehehehe.

Eh, kali ini sampai habis lah!

Kalau nak cakap atau tanya apa-apa, boleh lah click bawah ni. Sebab selama ni aku makin hentam je tulis, mana tahu orang menyampah.......


Nejiho.



Older Post | Newer Post